Anuncio publicado por
Alex B.

Focus Sat Spania Madrid

Focus Sat Spania - Abonament contract si vanzari antene receptoare aparate Focus Sat in Spania, servicii de reparatii si instalari antene pentru focus sat in Madrid. Televiziune romaneasca prin satelit cu pana la 121 de canale romanesti dintre care 18 in calitate HD. Contract direct pe numele clientului in baza unui act de identitate Romanesc. Se pot adauga un maxim de 2 receptoare pe acelasi contract si se plateste un singur abonament.

Canalele sunt organizate in mai multe pachete, pachetul baza fiind Familia si extraoptiunile care sunt optionale sunt Mozaic Plus, Panonia, Filmbox, Cinema, Activ, Total si Complet. Daca optati pe langa pachetul baza Familia si la pachetul Mozaic plus, aveti acces la aplicatia online Live Tv unde puteti viziona canalele (aproximativ 100) pe inca 3 dispozitive aditionale oriunde va aflati (necesar net).

La Focus Sat utilizatorul isi alege singur grila de canale pe care o doreste in functie de preferinte. Este singura televiziune romaneasca prin satelit cu cartela de reincarcare, prepago.
Suntem firma specializata cu peste 12 ani de experienta in domeniu si oferim servicii profesionale de reparatii, pozitionari orientari si instalari de antene parabolice in Madrid si livari echipamente in toata Spania. Pentru informatii si mai multe detalii vizitati pagina noastra publicata in acest portal.
Última conexión:
6 de febrero de 2021

Actividades que desempeña Alex B.


Pide presupuesto

Crea una oferta de trabajo o de presupuesto y encuentra profesionales

Publicar oferta

¿Buscas perfiles parecidos?

Inicia sesión
en Doméstiko

Crea tu cuenta
en Doméstiko