ESPERANZA F.

Particular

ESPERANZA F.

Me dirijo a usted para expresar mi interés y deseo de trabajar en sus centros de los cuales he obtenido excelentes referencias.

Como puede comprobar tengo varios años de experiencia, disponiendo de referencias en el sector sanitario y de atención a personas con discapacidad física ,intelectual,sensorial,atención en paliativos,monitora del tiempo libre infantil y juvenil de educación especial .

Creo que mi colaboración podría ser de utilidad, estoy muy motivada por poder formar parte de su equipo.

Soy una persona responsable, con capacidad de trabajo, dinámica, acostumbrada a trabajar en equipo, resolutiva, facilidad de empatia con los pacientes y sus familias.

Quedo a su disposición para poder ampliar, todo aquellos datos que de forma resumida e incluido en mi curricular, en una próxima entrevista personal.

En espera de noticias suyas se despide atentamente.

Esperanza Frías Hernández
Adjunto Curriculum

Formación

Estudios

Secundarios

Idiomas

Catalán, Español

Experiencia y habilidades

El motiu de la present és per oferir-los els meus serveis.

Sóc Auxiliar D'Infermeria i monitora del lleure infantil i juvenil d'educació especial, atenent en la AVD, AVDI, amb capacitat d'adaptació, seria, responsable, i puntual, amb les meves experiències considero poder realitzar funcions que em demanin amb èxit. Amb referències

He treballat las vacances de estiu en Mont sarri gerocultora.

Tinc Certificat Oficial de Vetlladora, he cursat a Pere Tarrés.

He supervisat treballs de persones amb discapacitat física i intel·lectual lleu a empreses d'aparells intercomunicadors.

He treballat durant 20 anys amb al sector del metall, fent muntatge electrònic i soldadura amb estany com a Coordinadora de grup.

Tinc Certificat Oficial de Cuidador de Discapacitats Físics i Psíquics, he realitzat les practiques a la Residència Discapacitats Josep Mes i Dalmau. Amb referències.

Certificat curs de formació sobre persones amb baixa visió i ceguesa, impartit per AES, realitzant acompanyaments. Amb referències

Realitzo acompanyaments de persones adultes amb discapacitat, per realitzar visites, sortides lúdiques, per poder portar la seva vida diària el més satisfactòria possible. Amb referències

Sóc Auxiliar Tècnic Sanitari de Persones amb dependència a Institucions.

He treballat amb pal·liatius Hospital de Barcelona. Amb referències.

He treballat amb funcions de tall, confecció, durant dos anys, i de dependenta i comercial durant tres anys, al sector tèxtil i moda.

Agrairia poder tenir l'oportunitat de mantenir una entrevista per ampliar el meu currículum.

A l'espera de les seves notícies atentament.

Esperanza Frías Hernández

Disponibilidad

  • Tengo disponibilidad para cambiar de residencia
  • Tengo disponibilidad para viajar

Semana laboral

24 horas / Urgencias, Noches, Tardes, Mañanas

Ofrece sus servicios en

Viladecans (Barcelona)

¿Necesitas presupuestos?

Para comparar distintos candidatos y/o precios

Publica un anuncio gratis

Inicia sesión
en Doméstiko

Crea tu cuenta
en Doméstiko