Particular

FLORIN V.

Soc tècnic en Integració social i professional especialitzat en atenció a persones tant en situació de dependència com de necessitats educatives especials. Educador/a en el temps d'oci i lleure, monitor de menjados escolars, dinamitzador d'activitats en l'espai del lleure, orientador/a d'inserció laboral, mediador interfamiliar, ofereixo atenció i suport psicosocial a persones amb necessitats educativs especials, orientació sobre serveis i recursos a l'Ajuntament de Barcelona en el Institut Municipal de Serveis socials bàsics, altres.

Formación

Estudios

Secundarios

Idiomas

Español, Inglés, Catalán

Experiencia y habilidades

Actualment, treballo a Serveis socials bàsics (1 any d'experiència) oferint atenció directa amb les persones que acudeixen a demanar informació i orientació sobre els serveis que l'Ajuntament de Barcelona, des de l'Institut municipal de Serveis socials, ofereix.
També he treballat com a Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia, en Oficines de Farmàcia (2-3 anys) oferint atenció de cara al públic, assessorament en hàbits saludes, productes de cosmètica i dermocosmètica (formació realitzada en el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona), Herboristeria i Fitoteràpia (formació reconeguda pel Gremi d'Herbolaris i productes de Terapia Natural i Alternativa de Catalunya).
He treballat com a Monitor de temps i oci (2 anys) amb infants i adolescents en centres esportius i equipaments socioculturals. I finalment, en menjadors escolars d'arreu del territori de Barcelona (1 any).
Vaig cursar en la Fundació Andana per obtenir el Certificat d'aprofitament en Estratègies i metodologies d'intervenció psicopedagògica enfocada a l'Alumnat o Infants i/o Adolescents amb Trastorn de la conducta, Trastorn del Dèficit d'atenció amb o sense hiperactivitat i altres trastorns relacionats i/o associonats en el procés d'aprenentatge i de la conducta.
Formació continua en Estratègies pedagògiques i innovació en sistemes Educatius alternatius (pel Col·legi de Pedagogs de Barcelona).

Disponibilidad

  • Tengo disponibilidad para cambiar de residencia
  • Tengo disponibilidad para viajar

Fines de semana

Tardes

Ofrece sus servicios en

Barcelona (Barcelona)

Última conexión:
7 de junio de 2023

Actividades que desempeña FLORIN V.

¿Necesitas presupuestos?

Para comparar distintos candidatos y/o precios

Publica un anuncio gratis

Inicia sesión
en Doméstiko

Crea tu cuenta
en Doméstiko